Esteu aquí

Formació Professional a Distància

Al CENTRE D'ESTUDIS SANT FRANCESC ens preocupem de col·locar amb èxit als nostres alumnes en el mercat laboral. El departament Escola-Empresa està en permanent contacte amb les empreses dels àmbits professionals

del cicles que impartim, i és l’encarregat de rebre, tramitar i posar a disposició dels alumnes les ofertes laborals rebudes a la Intranet de l'ESCOLA SANT FRANCESC tant per als alumnes com per als ex-alumnes. Oferim orientació laboral i assessorament en la recerca de treball per oferir una sortida professional d’acord amb el perfil de l'alumne i les seves motivacions.

Al Centre d'Estudis Sant Francesc oferim titulació oficial de la nostra oferta formativa en modalitat a distància. Amb això donem resposta a totes aquelles persones amb problemes per adaptar els estudis al  seu ritme de vida.

CESF ofereix les seves titulacions de cicles formatius CFGS i CFGM mitjançant la plataforma de formació a distància de Linkia FP, la primera agrupació de centres oficials de Formació Professional a distància.

Si encara et queden dubtes has de saber:

QUÈ OFEREIX LA FORMACIÓ PROFESSIONAL A DISTÀNCIA

1. Flexibilitat: possibilitat de triar el teu itinerari formatiu en funció de les teves necessitats personals i de la teva disponibilitat horària, facilitant la conciliació de l'aprenentatge amb altres responsabilitats familiars o personals.

2. Classes virtuals en directe: poder comunicar-te a través del xat al mateix moment. Si l'horari no et permet assistir en directe, la classe queda gravada perquè la puguis consultar sempre que vulguis. A més podràs fer consultes personals.

3. Avaluació contínua: el treball i l'avaluació contínua seran els elements clau per a la superació dels diferents mòduls (assignatures), obtenint així la titulació oficial.

LES PRÀCTIQUES EN EMPRESES (FCT) EN LA FP A DISTÀNCIA

La formació pràctica en centres de treball (FCT) és un mòdul de caràcter obligatori per a l'obtenció del títol oficial del cicle formatiu, i té com a objectiu principal, completar el coneixement i les competències de l'alumne adquirides en l'àmbit acadèmic, apropant-lo a la realitat del món productiu, amb la finalitat d'enfocar el seu projecte de futur professional i millorar les seves possibilitats d'inserció laboral.

CESF, amb més de 35 anys d'experiència, disposa d'una borsa de més de 800 empreses on podràs realitzar les teves pràctiques.

LA NOSTRA OFERTA FORMATIVA EN FP A DISTÀNCIA

Si vols més informació sobre la nostra oferta formativa de formació professional a distància, clica en el cicle formatiu que més t'interessa. Seràs redirigit a la nostra plataforma Linkia FP.

Altres estudis a distància:

 
  • >Estudis concertats
  • >Atenció personalitzada
  • >Inserció laboral
  • >Pràctiques en empresas
  • >Mobilitats Europees

Creix amb nosaltres

  • ActualitatGrup STUCOM unifica la seva imatge10/Gen/2022

  • ActualitatInformació curs 2022 / 202321/Abr/2022

  • ActualitatInformació curs 2021-202201/Des/2021

Institucions col·laboradoresEl centre compleix ISO 9001

Certificiación AENOR
Certificación IQnet

<node>

<node>

CONTACTE

Còrsega, 409
08037 Barcelona

T: 93 321 83 77
info@cesf.es

Processant la petició. Espera, si us plau!