Estás aquí

Política de Calidad

La Direcció del Centre promou com a eina bàsica de millora, la implantació, el manteniment i la millora continuada d’un Sistema de Gestió de la Qualitat, per poder respondre a les necessitats dels nostres clients (pares, alumnes, personal i d’altres col·laboradors).

Els principis bàsics de la Política de Qualitat són els següents:

 1. La satisfacció dels clients, el respecte pels altres i la millora contínua integren els valors del Centre.
 2. El compliment dels requisits, de pares, alumnes i organismes oficials corresponents, així com els requisits legals i reglamentaris, es converteix en una prioritat del nostre servei
 3. L’atenció al client ha de ser excel·lent, amb efectivitat i eficàcia, basada en el tracte individualitzat i una pedagogia personalitzada en la qual l’alumne sigui el nucli fonamental. A més, ha de contemplar el valor de l’aprenentatge a través del treball en equip com a factor clau en el desenvolupament intel·lectual, tècnic i personal dels alumnes.
 4. La realització personal i professional dels nostres docents. Per aquest motiu és objectiu prioritari en la gestió del Centre la formació continuada del professorat.
 5. Un estil metodològic flexible que s’adapti als objectius particulars i necessitats formatives de cada moment, programa i situació educativa.
 6. Una Direcció que dóna i rep informació, i és accessible als suggeriments i propostes de millora de tot l’equip humà de l’escola per afavorir la millora contínua a tots els nivells del Centre d’estudis Sant Francesc
 7. L’acció tutorial, que vetlla tant per la formació acadèmica com per la formació humana dels nostres alumnes.
 8. Un model educatiu que combina diferents tècniques de seguiment personalitzat i control de resultats que permeten assegurar el ple desenvolupament de l’alumnat. S’entén l’avaluació com un mitjà imprescindible per garantir la qualitat de formació dels alumnes.
 9. Fer ús de les noves tecnologies (TIC) com a eina docent, per a millorar l’aprenentatge de l’alumnat.
 10. La Direcció es compromet a:

 

Aprovat per Direcció General
01/09/2020

 
 • >Estudios concertados
 • >Atención personalizada
 • >Inserción laboral
 • >Prácticas en empresas
 • >Movilidades Europeas

Crece con nosotros

 • ActualidadGrupo STUCOM unifica su imagen10/Ene/2022

 • ActualidadInformación curso 2022 / 202321/Abr/2022

 • ActualidadInformación curso 2021-202201/Dic/2021

Instituciones colaboradoras

Procesando la petición. Espera, por favor!