Esteu aquí

Els nostres compromisos

El Centre d'Estudis Sant Francesc ofereix una Formació Professional Integral, de qualitat i actualitzada que garanteix l'adquisició de competències professionals, socials i personals per respondre a les expectatives de les persones i a les necessitats del sector productiu.
Per això ofereix també Orientació Professional i vocacional dirigida, tant a persones en procés de formació com a la població activa. 

ELS NOSTRES COMPROMISOS

FORMACIÓ PRÀCTICA: Oferir una formació de qualitat posant èmfasi en la part més pràctica de l'aprenentatge. Sense oblidar la capacitat d'autoexigència del mateix alumne i sent conscient dels nivells de responsabilitat implícits en cadascuna de les formacions professionals que desenvolupem.

VINCLE AMB EMPRESES

Estar en contacte permanent amb les empreses ens permet adaptar els programes formatius a les exigències d'aquestes, elevant així el nivell d'ocupabilitat dels nostres alumnes.

RELACIONS INTERNACIONALS

El vincle amb escoles i empreses d'altres països ens permet dotar als nostres alumnes d'una visió global del mercat de treball que va més enllà de les nostres fronteres.

INNOVACIÓ

L'ús de les tecnologia dins i fora de l'aula suposa una millora contínua en la tasca docent dels nostres professors i una millorar en la capacitat tecnològica dels nostres alumnes.   

TRACTE PERSONALITZAT

Tractar cada alumne de manera individual ens permet adaptar-nos millor a les seves necessitats i característiques. Una anàlisi detallada de les seves competències i habilitats ens permetrà potenciar i complementar-les.  

 
  • >Estudis concertats
  • >Atenció personalitzada
  • >Inserció laboral
  • >Pràctiques en empresas
  • >Mobilitats Europees

Creix amb nosaltres

  • ActualitatInformació curs 2020-202108/Gen/2021

  • ActualitatVeure tots els comunicats a les famílies per part del Centre08/Gen/2021

  • ActualitatCursets d'anglès general i específic empresarial 01/Nov/2020

Institucions col·laboradoresEl centre compleix ISO 9001

Certificiación AENOR
Certificación IQnet

<node>

<node>

CONTACTE

Taquígraf Serra, 7
08029 Barcelona

T: 93 321 83 77
info@cesf.es

Processant la petició. Espera, si us plau!