Esteu aquí

Mobilitat llarga durada UE

Al CESF se li ha concedit un projecte pilot per enviar a 20 alumnes a treballar amb contracte d'aprenentatge a Alemanya.

El projecte s'ha concedit a partir d'una partida pressupostària proposta directament des de la Comissió Europea a través de la Direcció general d'Ocupació en el marc d'un projecte pilot per potenciar les mobilitats de llarga durada anomenat "A European framework for mobility of apprentices: Developing European citizenship and skills through youth integration in the labour market ".

Els alumnes farien pràctiques a la localitat d'Erfurt (Turíngia), i seran en tot moment tutelats pel Àus- und Fortbildungszentrum Erfurt, que pertany a la prestigiosa institució Bildungswerk BAU Hessen-Thüringen eV, on també faran classes durant la setmana de mòduls transversals com riscos laborals o formació laboral, entre altres.

El projecte tindrà una durada d'uns 18 mesos, i els alumnes primer es prepararan a Barcelona en llengua i cultura alemanya fins a aconseguir un nivell B1 del marc europeu de referència per a les Llengües, i tot seguit començaran les seves pràctiques de llarga durada durant un període de 7 mesos.

La selecció d'alumnes tindrà lloc al novembre 2016, seguidament tots els aprenents es prepararan per finalment poder viatjar a Alemanya durant el primer tirimestre del 2017. El projecte acabarà per a finals del 2017 / principis del 2018.

Ets alumne de Grau Mitjà o Grau Superior -sobretot aquells que curseu el cicle línia- i vols participar?

Més informació: juanjo.sanchez@cesf.es

 
  • >Estudis concertats
  • >Atenció personalitzada
  • >Inserció laboral
  • >Pràctiques en empresas
  • >Mobilitats Europees

Creix amb nosaltres

  • ActualitatGrup STUCOM unifica la seva imatge10/Gen/2022

  • ActualitatInformació curs 2022 / 202321/Abr/2022

  • ActualitatInformació curs 2021-202201/Des/2021

Institucions col·laboradoresEl centre compleix ISO 9001

Certificiación AENOR
Certificación IQnet

<node>

<node>

CONTACTE

Còrsega, 409
08037 Barcelona

T: 93 321 83 77
info@cesf.es

Processant la petició. Espera, si us plau!