Esteu aquí

Projecte Educatiu i idiomes al CESF

En el Projecte d’Educatiu de Centre del Sant Francesc recollim un objectiu essencial, que és l’aprenentatge i la promoció de les llengües estrangeres al nostre centre d’FP.

En els mòduls obligatoris de cada cicle utilitzem una metodologia moderna, dinàmica, amb un enfocament totalment comunicatiu, pel qual l’alumne adquireix la fluïdesa necessària per a comunicar-se en el seu dia a dia. Per tot això, oferim un programa adaptat a cada àrea d’estudi i avaluem totes les habilitats lingüístiques de manera integrada (comprensió i expressió escrita, comprensió i expressió oral, amb un component important de vocabulari i gramàtica,adaptats per a cada curs).

A part dels mòduls obligatoris en els diferents cicles que ofertem, el CESF va més enllà i ofereix mòduls extres en cicles on l’anglès no és obligatori (com ara a la família d’informàtica en el Grau Superior i en la branca de Serveis Socioculturals i a la Comunitat –mòduls d’anglès a Integració Social i Educació Infantil), i amplia les hores de llengües a cicles on les llengües conformen un nucli important de les competències, com són el cicle de CFGM de Sistemes Microinformàtics, i els CFGS de Comerç Internacional i Comerç i Màrqueting (dues hores més a segon curs, en tots els casos). En el cicle de Comerç Interncional, a més, a partir del curs 2014-2015 oferim dues llengües estrangeres: el francès i l’alemany..

A més, hem adaptat algunes assignatures de contingut a la metodologia AICLE (Aprenentatge integrat de contingut i llengua estrangera) i fem alguns mòduls amb un component important en anglès durant tot el curs, com ara la Formació Laboral a Administració i Finances i Comerç Internacional, la Comunicació i Atenció al Client a Administració i Finances, i la Negociació Internacional a Comerç Internacional.

 
  • >Estudis concertats
  • >Atenció personalitzada
  • >Inserció laboral
  • >Pràctiques en empresas
  • >Mobilitats Europees

Creix amb nosaltres

  • ActualitatGrup STUCOM unifica la seva imatge10/Gen/2022

  • ActualitatInformació curs 2022 / 202321/Abr/2022

  • ActualitatInformació curs 2021-202201/Des/2021

Institucions col·laboradoresEl centre compleix ISO 9001

Certificiación AENOR
Certificación IQnet

<node>

<node>

CONTACTE

Còrsega, 409
08037 Barcelona

T: 93 321 83 77
info@cesf.es

Processant la petició. Espera, si us plau!