Esteu aquí

Reconeixement Acadèmic de Plans de Formació

Les empreses poden acordar amb un centre de formació professional la validació i el reconeixement acadèmic de la formació impartida als seus treballadors, perquè tinguin els mateixos efectes acadèmics que la formació del sistema educatiu.La validació de la formació impartida per les empreses i les organitzacions al seu personal es fa en relació amb les unitats formatives o mòduls professionals dels títols oficials de formació professional. La formació és vàlida per als centres que ofereixen aquest servei i ha de ser similar, tant en contingut com en durada, a alguna de les unitats formatives dels títols.


El centre que valida el contingut de la formació amb l'entitat, fa un seguiment i realitza la prova de validació de les persones que han estat formades.


Les persones que validen la formació obtenen un certificat acadèmic de la unitat formativa o mòdul professional, que pot resultar suficient per obtenir un títol, sempre que disposin dels requisits d'accés legalment establerts.


Els centres pot donar suport a les empreses en l'organització de la formació.

A empreses, entitats o organitzacions sindicals o empresarials que vulguin que la formació impartida al seu personal, afiliats o socis tingui un valor acadèmic en relació amb els títols de formació professional del sistema educatiu.

Possibilita validar la formació rebuda en les empreses i entitats com a part dels títols de formació professional del sistema educatiu.


Possibilita el reconeixement acadèmic de la formació contínua impartida per les empreses i les entitats al seu personal.

 
  • >Estudis concertats
  • >Atenció personalitzada
  • >Inserció laboral
  • >Pràctiques en empresas
  • >Mobilitats Europees

Creix amb nosaltres

  • ActualitatGrup STUCOM unifica la seva imatge10/Gen/2022

  • ActualitatInformació curs 2022 / 202321/Abr/2022

  • ActualitatInformació curs 2021-202201/Des/2021

Institucions col·laboradoresEl centre compleix ISO 9001

Certificiación AENOR
Certificación IQnet

<node>

<node>

CONTACTE

Còrsega, 409
08037 Barcelona

T: 93 321 83 77
info@cesf.es

Processant la petició. Espera, si us plau!