Activitats Comercials visiten Abacus

  • 16/01/2018

d’Activitats Comercials van visitar l’establiment Abacus de l’Eixample. La visita està enmarcada dins del Projecte del “El Comerç i les escoles” que ofereix als centres educatius l’oportunitat de conèixer i repensar el comerç de proximitat de la nostra ciutat i elaborar criteris per consumir de manera activa, crítica i responsable. ‘El comerç i les escoles’ és una iniciativa impulsada per la Direcció de Comerç de l’Àrea d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona.

A la visita es va fer un recorregut per l’interior de l’establiment detallant l’organigrama i el repartiment de responsabilitats entre el personal de la botiga;, la distribució dels productes i les seccions als diferents espais comercials; l’atenció al client i molts més aspectes relacionats amb la creació d’un interior del punt de venda.

A la segona part de la visita el responsables d’Abacus van explicar el seu model de negoci, la cooperativa, els valors, la filosofía de negoci i l’organització empresarial. Els alumnes va poder escoltar de mans dels professionals de l’establiment els conceptes i les idees exposades a diferents mòduls del Cicle de Grau Mitjà d’Activitats Comercials.

Image: